Яєчня - 175 грн.
250/70Три смажених яйця з мисливськими ковбасками та підсмаженою підчеревиною. Подаємо з міксом салату, свіжим огірком та томатами чері.
Скрембл з курячою грудкою гриль на тості з чіабати- 210 грн.
350/70Скрембл з трьох яєць на
підсушеній чіабаті з додаванням сирного соусу та обсмаженої на грилі курячої грудки. Подаємо зі свіжим огірком, солодким перцем та томатами чері.
Омлет - 180 грн.
200/50Омлет з трьох яєць. Подаємо з міксом салату, томатами чері, сиром чеддер та шинкою.
Шакшука- 180 грн.
250/60Яйця смажені в соусі з солодкого перцю, цибулі, томатів, з додаванням соусу марінара, часнику та зіри.
Подаємо з тостами чіабати.
Гречаний тост з гуакамоле та сиром тофу- 140 грн.
340Тост з гречаного хліба з гуакамоле, сиром тофу та томатами чері, з додаванням соусу теріякі та зеленої олії.
Сирники з родзинками - 130 грн.
150/50/20Запечені сирники з родзинками. Подаємо зі сметаною, домашньою карамеллю, мигдалевою стружкою та свіжими фруктами.
Налисники з творогом - 140 грн.
180/50Тонко накручені млинці з творожною начинкою під малиновим соусом.
Сет намазок(шпік, джем із бекону, паштет курячий) - 170 грн.
50/50/50
Шпік кремовий, джем із копченого бекону з кримською цибулею, кремовий курячий паштет з цибулею, морквою та вершками. Подаємо з тостами з хліба бородинського.
Мезе - 260 грн.
50/50/50/50/150Сет закусок, який складається з рієту із копченої скумбрії, ікри з баклажану, телячого та курячого паштетів. Подаємо з підсушеною чіабаттою.
Тюлька в банці з цибулею та картопляними дольками - 180 грн.
180/100Філе іле тюльки з маринованою кримською цебулею. Подаємо з картопляними дольками, заправленими сіллю, часником та зеленню.
Козацький оселедець в банці180 грн.
180/100
Філе малосольного оселедця з мариновованою
кримською цебулею.
Подаємо з тостами з хліба бородинського.
Маринований товстолоб - 180 грн.
150/30Подаємо з пряною олією та маринованою
цибулею «Марс».
Одесит – Форшмак180 грн.
150/100
Тартар із філе малосольного оселедця з кримською цибулею, яблуками, відвареним яйцем та вершковим маслом.
Подаємо з тостами з хліба бородинського
Тартар з телятини - 320 грн.
250Телятина тартар з заправкою із каперсів, маринованого огірка, діжонської гірчиці, цибулі «Марс» та Вуршерстерського соусу. Подаємо з перепелиним яйцем та чіабатою.
Тартар з лосося 320 грн.
(180/50/50) Лосось тартар і авокадо з заправкою із цибулі «Марс», каперсів, та оливкової олії. Подаємо з чіабатою, насінням чіа та лимоном.
Асорті сала 185 грн.
100/100
Слайси солоного сала, засоленої підчеревини, копченої підчеревини.
Подаємо з тостами з хліба бородинського та гірчицею
Ікра з баклажану - 240 грн.
150/70/30Баклажан, перець, томат, цибуля «Марс», зелень. Подаємо з міксом салату, томатами Чері та сиром Халумі гриль.
Різносоли 180 грн.
300Асорті з квашеної капусти з зеленою цибулею, солонихогірків, помідорів та маринованих опеньків із зеленою цибулею
Запечений перець з крем-сиром 220 грн.
200/50Жовтий та червоний солодкий перець, запечений в духовій шафі, заправлений пряною та зеленою олією, часником та медом. Подаємо з крем-сиром.
Хумус 140 грн.
(150/100) Закуска із нутового пюре з додаванням оливкової олії, фрешу лимона, кунжутної пасти, паприки та зіри. Подаємо з пітою.
Надеру вушка210 грн.
270Мікс салату із копченими вушками, печеними томатами чері, кримською цибулею, свіжим огірком та соусом кімчи
Коліжанка 210 грн.
270Мікс салату з печеним буряком, томатами чері, овечою бринзою, волоським горіхом та соєво-медовою заправкою з кунжутною олією.
Азійські нотки 240 грн.
270Баклажан фрі, солодкий перець гриль, печений томат чері з заправкою із теріякі, кінзи, імбиру та кунжуту.
Стефанія – салат з лососем 280 грн.
270Мікс салату з лососем «Гравлакс», авокадо, огірком,
томатом чері, філе грейпфрута, та зернами кіноа, заправлений горіховим соусом та оливковою олією.
Брехуха - салат з курячою грудкою260 грн.
270Мікс салату із курячою грудкою гриль, обсмаженою копченою підчеревиною, вареними перепелиними яйцями, заправленийдомашнім майонезом.
Кумпель260 грн.
270Мікс салату з смаженим на грилі філе телятини, запеченим перцем, томатом чері, печерицями, з заправкою із пряної олії, вуршерстерського та соєвого соусів, американської та французької гірчиці.
Вар’ят – салат з язиком 240 грн.
270Мікс салату з відвареним телячим язиком, маринованими огірками та опеньками, заправлений майонезом та хроном, з додаванням сухарів з чіабати.
Літній город 190 грн.
270Томат, огірок, солодкий перець, цибуля «Марс», заправлені домашнім маслом та буряковим фрешем. Подаємо з ростками сої та мікрогріном.
Салат з мідією 280 грн.
270Мікс салату, мідія, кабачок, стручкова фасоль, селера, томат чері та фенхель, з заправкою із устричного та соєвого соусів, чилі та пряної олії.
Салат з сиром тофу 180 грн.
270Мікс салату з солодким перцем, авокадо, цибулею «Марс» та сиром тофу, заправлений теріякі та медово-гірчичним соусом.
Тендітність – салат з фруктами 210 грн.
270Мікс салату з яблуком, білим виноградом та селерою,
заправлений грецьким йогуртом, пряною олією та медом. Подаємо з сиром Фета та мигдалевою стружкою.
Борщ від Куми 180 грн.
300/50/50/30 (борщ/пампушки/сметана/смалець)
Борщ (на бульйоні з яловичини) з відварною телятиною та червоною квасолею. Подаємо з часниковими пампушками, сметаною та шпіком.
Грибна скринька 240 грн.
300
Крем-суп з білих грибів, печериць, цибулі, моркви та вершків. Подаємо в чіабаті з підсмаженими білими грибами та трюфельним маслом.
Курячий бульйон з галушками 130 грн.
300Бульйон з відвареним курячим м’ясом, морквою, перепелиним яйцем, картопляними галушками та рубленою зеленню.
Бограч Закарпатський220 грн.
250/50Густий м’ясний суп з солодким перцем, томатами, картоплею, морквою та паприкою. Подаємо зі сметаною.
Холодник140 грн.
300Картопля відварена, огірок, редис, яйце куряче, цибуля зелена, часник, філе куряче су-від, заправлені кефіром з гірчицею. Подаємо з перепелиним яйцем та грінками чіабати.
Холодний томатний суп140 грн.
260Суп зі свіжих томатів, з додаванням часнику, оливкової олії та чіабати. Подаємо з грінками, курячим яйцем, чіпсами з телятини та оливками «Каламата».
Гуцульський Банош210 грн.
300Крупа кукурудзяна, зварена на молоці зі сметаною. Подаємо зі шкварками та бринзою.
Запечений баклажан з курячим філе240 грн.
250Запечений в духовій шафі баклажан, з начинкою із курячого філе, білих грибів томатів чері, цибулі, з додаванням вершків,
пармезану, часникової пасти та соусу песто.
Голубці Українські210 грн.
300/50Голубці з начинкою із свино-яловичого фаршу, цибулі, моркви, та рису, в заправці з томатної пасти, цибулі та моркви.
Картопляні Манзарі 180 грн.
200Картопляники з начинкою із сиру Халумі. Подаємо в паніровці під вершково-сирним соусом та чіпсом з пармезану.
Курячі котлети з картопляним пюре210 грн.
150/180Три котлети з курячого філе та філе стегна зі смаженою цибулею та зеленню. Подаємо з картопляним пюре і міксом салату з томатами чері та свіжим огірком.
Котлети домашні з картопляним пюре 230 грн.
150/180Три котлети зі свинини, телятини, свинини зі смаженою цибулею та зеленню. Подаємо з міксом салату, томатами чері та свіжим огірком.
Рибні котлети
з картопляним пюре 260 грн.
180/150/75Дві котлети з фаршу із судака та лосося, з додаванням смаженої цибулі та соєвого соусу. Подаємо з міксом салату, томатами чері та свіжим огірком.
Котлета по-Київськи 240 грн.
( 180/150/70) Відбите куряче філе, загорнуте з вершковим
маслом та зеленню, обсмажене в паніровці
з яйця, крекеру та сухарів панко.
Подаємо з картопляним пюре та соусом ДорБлю.
Шия свиняча на грилі 380 грн.
(220/110/50)Стейк зі свинячої шиї, смаженої на грилі.
Подаємо з обсмаженим на грилі солодким перцем, запеченими томатами чері та соусом Барбекю.
Свинні медальйони 350 грн.
( 180/50/50) Медальйони су-від, обгорнуті в бекон та обсмажені на грилі. Подаємо з пюре із
запеченого кореня селери та смаженими печерицями в теріякі.
Тушковані свинячі реберця в медово-гірчичному соусі з капустою 360 грн.
220/180/50Тушковані свинячі реберця в медово-гірчичному соусі. Подаємо з тушкованою капустою.
Філе телятини з картопляним пюре та соусом деміглас 380 грн.
150/180/50Філе телятини, смажене на грилі (прожарювання за бажанням). Подаємо під соусом деміглас з картопляним пюре та печеними томатами чері.
Каре ягня 560 грн.
220/80Каре ягня, смажене на грилі. Подаємо з пюре із запеченого батату.
Телячі ніжності 340 грн.
150/150Щоки телятини томлені в пряній олії з додаванням тім’яну, розмарину та часнику.
Подаємо з трюфельним пюре та гречаним чіпсом.
Куряча грудка з картопляним пюре та фірмовим соусом 240 грн.
150/180/50Куряче філе смажене на грилі. Подаємо під соусом деміглас вершковий з картопляним пюрета печеними томатами чері.
Курячі крильця в медово-гірчичному соусі220 грн.
270/50Смажені курячі крильця (друга фаланга з двома кісточками).Подаємо в медово-гірчичному соусі.
Курча гриль з кукурудзяним пюре 260 грн.
200/150/50Пів курчати, смаженому на грилі. Подаємо кукурудзяним пюре та соусом барбекю.
Вареники з картоплею та сметаною 130 грн.
250/50
Вареники з картоплею, смаженою цибулею та
вершковим маслом.
Подаємо зі сметаною.
Вареники з м’ясом 170 грн.
250/50Вареники з начинкою із тушкованої свинини та яловичини, з додаванням цибулі та моркви. Подаємо зі сметаною.
Шпинатні вареники з судаком 210 грн.
250/30Вареники із шпинатного тіста з начинкою із судака, цибулі, печериць, вершкового сиру, з додаванням соєвого соусу,
тім’яну та пряної олії.
Подаємо з вершково-трюфельним соусом.
Смажені вареники з картоплею 170 грн.
250/70Вареники зварені та обсмажені на пательні з вершковим маслом. Подаємо з грибним соусом.
Пельмені домашні 190 грн.
250/50
Домашні свино-говяжі пельмені зі сметаною
Кабачкові деруни з лососем та крем-сиром 260 грн.
200/50/50
Тертий кабачок з зеленню, обсмажений та запечений
духовій шафі.
Подаємо з слабосоленим лососем та крем-сиром.
Деруни з шинкою під сирним або грибним соусом, на вибір 210/230 грн.
200/70Картопля терта з рубаною шинкою, обсмажена та запечена в духовій шафі під сирним (вершки, сир чеддер та сир плавлений) або грибним (печериці, білий гриб, вершки, цибуля) соусом на вибір. Подаємо з міксом салату, томатами чері та свіжим огірком.
Григорій Савич з куркою240 грн.
300Смажене куряче філе з кримською цибулею, стручковою зеленоюквасолею, печерицями, часником, томатами чері, дольками картоплі та вершково-сирним соусом (вершки, чеддер, сирплавлений). Посипаємо з зеленню.
Григорій Савич зі свининою250 грн.
300Смажене філе свинини з кримською цибулею, стручковою зеленоюквасолею, печерицями, часником, томатами чері, дольками картоплі та вершково-соєвим соусом. Посипаємо зеленню.
Бургер «Patriot» 280 грн.
300/50/50Булочка, котлета з телячої вирізки, томат, огірок, цибуля конфі, листя салату, чеддер, кетчуп, соус «Бургер». Подаємо з картоплею фрі та салатом з капусти.
Філе судака з картоплею під вершково-грибним соусом 370 грн.
320Філе судака томлене з грибами й картоплею у вершковому соусі
Цаца по-Одеськи210 грн.
200/50
Панірована тюлька, обсмажена на рослинній олії.Подаємо з соусом тар-тар і лимоном.
Барабуля 130 грн.
100*/50/50 *ціна вказана за 100 гамів.
Панірована барабуля, обсмажена на рослинній олії.
Подаємо з соусом тар-тар і лимоном.
Сарган 150 грн.
100*/50 *ціна вказана за 100 гамів.
Панірований сарган, обсмажений на рослинній олії. Подаємо з цитрусовим дзадзикі і лимоном.
Бички чорноморські з тартаром 100 грн.
100*/50*ціна вказана за 100 гамів.
Бички в кукурудзяному борошні, смажені
на рослинній олії. Подаємо з соусом тартар та лимоном.
Стейк з лосося 480 грн.
220/70/30)
Лосось смажений на грилі.
Подаємо з соусом «Галандес» та лимоном.
Райдужна форель із печі 550 грн.
325Форель запечена в духовій шафі, з начинкою із солодкого перцю, томатів чері, селери, цибулі, з додаванням лимону,
лайму, тим’яну, мускатного горіха, вершків та пармезану.
Пан Рапан 350 грн.
300/70/30
Тушковані у вершковому соусі рапани з печерицями.
Подаємо з запашною чіабатою та лимоном.
Пані Мідія 260 грн.
300/70/30Тушковані у вершковому соусі мідії з печерицями.
Подаємо з запашною чіабатою та лимоном.
Скумбрія гриль 280 грн.
130/120Маринована з тим’яном та соєвим соусом скумбрія, обсмажена на пательні. Подаємо з овочевим сате в цитрусовій заправці.
Дошки на компанію:
«Пивний пайок» 250 грн.
140/200/60/50/50Попкорн з мідії, смажені в клярі крильця, сир «Сулугуні». Подаємо з соусами «Азійський» та «Горіховий чилі».
«Розковбас» 295 грн.
250Кабаноси курячі, кабаноси свино-яловичі, ковбаски «Мадярські» пікантні, салямі «Карпатські», ковбаски «Коктейльні»
«Хрумселики» 310 грн.
200/200Гарлики, вушка копчені, лукові кільця, кільця кальмара. Подається з соусами: кімчі, часниковий, тартар, солодкий чилі.
«Пивні смаколики»360 грн.
200/50Бастурма:куряча, теляча. М‘ясні чіпси:свинні, курячі, телячі.
«Чумацький шлях» 390 грн.
600/100/504 види ковбасок: мисливські, курячі, мюнхенська, баварська. Подаємо з соусом
барбекю та з картопляними дольками.
«Сет чорноморської риби» 600 грн.
200/200/200/50/50Бичок, цаца, барабуля смажені на рослинній олії. Подаємо з соусом тартар та дзадзикі.
Окремі пропозиції:
«Креветки»310 грн.
300 г.в томатному або вершковому соусі на вибір
«Сирні мандрики» 290 грн.
270/50 г.Сир халумі фрі в крекерній паніровці з ягідним соусом.
«Вушка копчені» 70 грн.
100/50 г.З соусом кімчі
«Бастурма»90 грн.
50г.На вибір
«Чіпси м‘ясні»80 грн.
35г.На вибір
Домашня яєчна локшина з вершковим маслом 85 грн.
125/25
Пюре 80 грн.
200Картопляне/кукурудзяне/з селери
Картопляні дольки 90 грн.
200
Картопляні дольки обсмажені у фритюрі, заправлені часником, сіллю й зеленню
Картопля фрі 90 грн.
200
Овочі гриль170 грн.
200/50
Кабачок, перець болгарський, помідори, печериці, обсмажені на грилі з соєвим соусом.
Подаємо з часниковою заправкою.
Хлібний кошик 75 грн.
4 види хлібних булок: томатна, бородинська, кукурудзяна та бездріжжова
Меренговий рулет з крем-сиром та консервованим абрикосом - 140 грн.
250 Подаємо з абрикосовим пюре та мигдалевою стружкою.
Вареники з вишнею 150 грн.
250/50/50
Вареники з вишнею, цукровою пудрою і вершковим маслом.
Подаємо зі сметаною і вишневим соусом.
Парові вареники з вишнею 140 грн.
210/50Пухкі, червоні, парові вареники з начинкою із вишні. Подаємо з ванільним соусом.
Пана-кота «Кум та Кума» 95 грн.
150/30)Подаємо з соусом із лохини та свіжою ягодою.
Торт «Наполеон» 130 грн.
200
за класичним рецептом
Кокосовий Чізкейк 150 грн.
180Подаємо з цукеркою (білий шоколад, кокосова стружка та фундук) та кокосовою чіпсою.
Шоколадний Фондан з морозивом130 грн.
75/50
БЕЗАЛКОГОЬНІ НАПОЇ
Вода “Enjoy”, Печаєвська, б/г
95 грн.
0,5
Вода “Enjoy”, Печаєвська, с/г
95 грн.
0,5
Поляна Квасова
95 грн.
0,5
Кола/Спрайт
60 грн.
Швепс
60 грн.
Сік Jaffa
75 грн.
0,25
ГАРЯЧІ НАПОЇ
Чай заварний (в асортименті)
70 грн.
0,5
Авторські чаї
95 грн.
0,6- Молочний чай з кардамоном та ваніллю- Обліпиха-імбир- Смородина з м'ятою - Журавлина-апельсин- Буряк-ананас-яблуко- Лайм-барбарис- Трав’яний збір з медом
Еспресо, американо
50 грн.
25/80
Капучино
60 грн.
0,2
Латте
65 грн.
0,25
Какао
60 грн.
0,3
ФРЕШІ
Апельсиновий
125 грн.