БАНКЕТНЕ МЕНЮ(за попереднім замовленням)

Холодні страви та закуски:

  • Тарталетка з куркою та грибами (1 шт.) 

    75 грн.


  • Сирне асорті (200/50 г.) 

    380 грн.

    Камамбер, радомер, пармезан, "Шевре"

  • Рулетики із печеного перця з крем-сиром (300 г.)

    360 грн.

    Перець болгарський, крем-фета

  • Овочеве асорті (350 г.)

    210 грн.


  • Холодець з хроном (500 г.) 

    220 грн.


  • М'ясне асорті (350/50 г.)  

    420 грн.

    Буженина, курячий рулет, запечена телятина

  • Телячий язик с хроном (150 г.)

    380 грн.


  • Буженина свиняча, запечена 1кг.

    1200 грн.


  • Олів’є з куркою 500 г.

    250 грн.


  • Курячий рулет 500 г.

    450 грн.


  • Фарширована курка 1шт.

    1300 грн.


  • Скумбрія копчена під шубою (500г.)

    320 грн.


  • Рибне асорті (270/50 г.) 

    620 грн.

    Лосось малосольний, копчена скумбрія, оселедець філе

  • Фруктове асорті (2 кг.)

    650 грн.


Гарячі закуски:

  • Рулет з індички (500г.)  

    600 грн.


  • Курячі крильця в медово-гірчичному соусі (270/50 г.) 

    240 грн.


  • Сулугуні фрі, в крекерній паніровці з ягідним соусом (270/50 г.) 

    290 грн.


  • Овочі гриль (200/50 г.)

    170 грн.


Гарячі м’ясні та рибні страви:

  • Гаряча буженина з соусом демігляс та печеними овочами (1000/500/200 г.)  

    1500 грн.


  • М'ясний сет (950/100 г.) 

    1800 грн.

    Свиняча шея, філе телятини, філе курки, філе качки, ребра свинячі. Подаємо з соусом BBQ.

  • Шашлички на шпажках (400/400/50/50 г.) 

    1200 грн.

    Шия свиняча, філе курячого стегна. Подаємо з соусом BBQ та солодким чилі.

  • Рулька свиняча (1шт./200/200/100) 

    750 грн.


  • Качка з яблуками (1шт.)  

    1300 грн.


  • Сет смаженої риби (850/50/50)   

    1800 грн.

    Лосось, скумбрія, короп.

Торти власного виробництва:

  • Наполеон (1кг.)   

    700 грн.


  • Малиновий медовик (1кг.)  

    800 грн.


  • Вершково – горіховий торт (1кг.)  

    850 грн.


Made with